juni 21, 2024

Mannen Sfeer

Het juiste platform voor mannen

Hoe maak je van jouw thuishaven een WK lounge?

Het komt niet vaak voor, maar nu is het toch echt tijd om jouw thuishaven om te toveren tot oranje lounge. Het is misschien een beetje een rare tijd om te denken aan oranje versiering, maar het WK staat toch echt op het punt van beginnen. Dus ook tijd om de oranje versiering maar weer uit de kast te halen en het huis en de tuin gezellig aan te kleden. Hieronder een aantal tips hoe je je huis het beste kunt versieren met WK feestversiering in deze tijd van sint en kerst en nieuw.

De oranje kerstboom

Kerst is altijd al een groot feest en die boom komt ook steeds eerder op de stoep staan. Een mooie aangelegenheid om hier gebruik van te maken. Veel winkels hebben namelijk dit jaar oranje kerstversiering, speciaal voor het WK. Van oranje lampjes tot oranje ballen en van voetbal slingers tot voetbalshirts. Je kunt het je zo gek niet bedenken of je kunt het wel ergens vinden. WK feestversiering is er dit jaar in alle vormen en maten.

Het oranje shirt

Het oranje shirt is een artikel wat elk jaar weer terug komt. In plaats van de kersttrui hebben we dit jaar het oranje shirt. Wie van de familie heeft de meest gekke of oude oranje shirt om zijn suport aan ons nederlands elftal te tonen? In plaats van de foute kersttruien borrel op kantoor dit jaar de fouten oranje shirt borrel. Klinkt als een gezellig begin van een hopelijk goed WK.

Oranje straten bedekt met witte sneeuw

Ieder jaar zorgen veel nederlanders er voor dat ook de straten in deze tijd weer oranje kleuren. De WK feestversiering wordt weer uit de dozen gehaald en samen met de buren en een warme chocolademelk is het de perfecte timing om te gaan versieren. Lichtjes in de bomen en vlaggetjes van lantaarnpaal naar lantaarnpaal. Het is altijd een gezellig moment en een goed moment om de buren vast een fijne kerst en gelukkig nieuwjaar te wensen. Er zijn genoeg manieren om in de WK stemming te komen, probeer hier dan ook lekker je eigen draai aan te geven en niet te moeilijk over te doen. Het is tenslotte al een grote wedstrijd.