juni 21, 2024

Mannen Sfeer

Het juiste platform voor mannen

IJs nodig voor je restaurant?

Als je ijs bestellen gaat voor je restaurant dan is het natuurlijk van belang dat je zeker weet dat je de juiste smaken gaat bestellen. Het is daarom van belang dat je goed weet welke smaken je klanten willen hebben. Zijn er smaken die je nog niet in het assortiment hebt of zijn er smaken die altijd snel uit voorraad zijn. Dit is heel belangrijk om allemaal bij te houden als je de klanten wil voorzien van een heerlijk dessert. In dit artikel geven wij een paar tips hoe je ervoor kan zorgen dat je altijd de goede smaken bestelt zodat je een heerlijk toetje kan voorschotelen.  

Vraag naar de wensen van de klant 

Als eerst is het van belang dat je goed in beeld hebt wat de wensen van de klant zijn. Als je vaste klanten hebt kan je eens vragen of er smaken ijs zijn die de klant mist op de kaart. Ook de kok kan zelf eens een nieuwe smaak toevoegen en kijken of dit besteld wordt. Probeer eens elke week een ander soort ijs en kijk welke smaak het beste in de smaak van de klanten valt. Zo zie je snel genoeg welk soort ijs je bij de volgende bestelling je weer kan bestellen.  

Breng de voorraad goed in kaart 

Tenslotte is het belangrijk dat je de voorraad van je ijs goed in kaart hebt. Is er een bepaald soort ijs die altijd heel snel op is? En is er een soort ijs die steeds eeuwig in de vriezer blijft liggen? Dat zijn belangrijke gegevens. Misschien moet je maar gewoon besluiten om deze smaak van de kaart te halen en een nieuwe populaire smaak erbij te zetten. Denk hier de volgende keer als je ijs gaat bestellen bij bijvoorbeeld ijsexpress.nl heel goed over na! Zo voorkom je dat er bepaalde smaken ijs ellendig lang blijven liggen en dat andere smaken altijd uit voorraad zijn.