juni 21, 2024

Mannen Sfeer

Het juiste platform voor mannen

Overleef de warme zomerdagen met een Koelvest:

De zomertijd komt eraan dus de temperaturen gaan stijgen. Velen van ons hebben het al snel net iets te warm en willen dan graag genieten van wat verkoeling. Zeker tijdens activiteiten in de volle zon is het lastig om verkoeld te blijven. Een koelvest is een kledingstuk die speciaal ontworpen is om je lichaamstemperatuur te verlagen door actieve verkoeling. Bij Comfort-Producten hebben ze verschillende soorten koelvesten. Deze koelvesten kan je aan doen en die zorgen ervoor dat je comfortabel en fris blijft tijdens jouw activiteit. Hieronder lees alles over de koelvesten.

Koelvest:

Wanneer je bijvoorbeeld veel buiten werkt en weinig schaduwplekken hebt is het fijn dat je een koelvest kan dragen zonder dat het in de weg zit. Je moet je werk goed uitkunnen voeren. Dat zal niet altijd even lekker gaan als je niet aan je nodige verkoeling kan komen, dus een verkoelend vest is de ideale oplossing. Ook voor andere activiteiten zoals een wandeling, fietsen en zelf voor motorrijden zijn deze vesten uiterst handig. Tijdens je wandeling of fietstocht zou je eventueel een schaduwplekje kunnen vinden, maar toch is het lekkerder om door te kunnen gaan met je activiteit. Bij Comfort-Producten zijn er twee verschillende koelvesten. Een koelvest met koelelementen en één met ventilatoren. De koelelementen en de ventilatoren zitten op tactische plekken zodat het comfortabel zit en je toch heerlijk afkoelt. Het koelvest maak je dicht met klittenband, hierdoor kan je het vest goed naar je eigen lichaam afstellen.

Koelelementen:

De koelelementen zijn er in verschillende uitvoeringen, zo is er de C15, C24 en de C28. Elke variant heeft zijn eigen identieke koeleigenschappen. De C15 is het koudst. Dit betekent helaas ook dat ze het kortst mee gaan, de C15 elementen gaan 2 tot 4 uur mee. De C24 is ideaal voor bijvoorbeeld fietsers, wandelaars of motorrijders. De temperatuur van deze koelelementen is zo’n 24 graden en gaan ongeveer 2 tot 6 uur mee. Wanneer je de gehele dag verkoeld wilt worden kun je het beste gaan voor de C28. Deze gaan ongeveer 2 tot 8 uur mee. Wanneer de koelelementen te hard smelten is het een mogelijkheid om de elementen weer snel opnieuw te activeren door ze bloot te stellen aan kou, bijvoorbeeld door een koelkast of ijsbad.

De koelvest met ventilatoren werken op PowerBanks die twee elektrische ventilatoren aandrijven in dit koelvest. Er zijn drie verschillende standen, namelijk laag, gemiddeld en hoog. Voor ieder weertype is er een juiste stand om je lichaam te verkoelen. Het vest kan wel tot 4 uur lang verkoeling verzorgen. Wanneer je langer wilt verlkoelen is dit zeker mogelijk door middel van extra PowerBanks .

Conclusie:

De koelvesten van Comfort Producten zijn comfortabele en verfrissende vesten die je gekoeld houden in de warme temperaturen. Door het koelvest met koelelementen kan je de juiste koelelementen kiezen die geschikt zijn voor jouw activiteit. Ook met het koelvest met ventilatoren blijf je heerlijk verkoeld.