mei 18, 2024

Mannen Sfeer

Het juiste platform voor mannen

PostNL Pakketpost Bezorgoptie

Voor een goedkoop pakket versturen buitenland heb je verschillende bezorgmogelijkheden. Een daarvan is per PostNL pakketpost – bij dit soort bezorgoptie moet je je pakket inleveren bij het postkantoor, dat vervolgens wordt gesorteerd in een regionaal centrum en vervolgens bij het internationale sorteercentrum. Het wordt dan samen met vele andere pakketten naar het land van bestemming verzonden. Het postkantoor aan de ontvangende kant zal het pakket dan consolideren om het af te leveren op het adres van de ontvanger. Het nadeel van dit soort bezorgopties is dat je niet altijd trackingnummer krijgt om je pakket te volgen.

Pakketdiensten

Wanneer je gebruik maakt van deze bezorgservice om een ​​ pakket naar het buitenland te sturen, wordt het pakket opgehaald en vervolgens gesorteerd op het regionale sorteercentrum. Vervolgens wordt het rechtstreeks naar het land van bestemming gereden, waar het vervolgens wordt geconsolideerd in een centraal sorteercentrum. In het land van bestemming wordt het pakket in een centraal sorteercentrum ontvangen, gesorteerd en opnieuw vervoerd naar het sorteercentrum (depot) dat zich het dichtst bij de ontvanger bevindt. Vervolgens wordt het pakket opgehaald door bezorgers en afgeleverd bij de ontvanger. Dit type service is iets sneller dan de postservice – PostNL

Expres diensten

Als het gaat om de snelste optie om pakketten naar het buitenland te verzenden, is expresservice de beste optie. Wanneer je pakket wordt opgehaald, wordt het naar het regionale sorteercentrum gereden, naar een sorteercentrum gebracht en vervolgens naar een sorteercentrum (een HUB) in het buitenland verzonden. Het pakket vertrekt dezelfde avond met het vliegtuig om dezelfde nacht op de internationale bestemming aan te komen, afhankelijk van de locatie. Het pakket wordt vervolgens naar het regionale sorteercentrum gevlogen waar de zending in de bestelauto of bestelwagen wordt geladen en vervolgens naar je ontvanger wordt verzonden. Deze expres diensten hebben vaak meerdere servicemogelijkheden met verschillende tarieven, van supersnel tot langzaam. Express service is de veiligste en snelste manier van bezorgen.