juni 22, 2024

Mannen Sfeer

Het juiste platform voor mannen

Sex emoticons gebruiken in een relatie

Dagelijks gebruiken miljoenen Nederlanders emoji’s op Whatsapp om hun zinnen mee te onderbouwen. Deze zijn weer onderverdeeld in specifieke categorieën. Tegenwoordig zijn er ook sex emoticons die worden gebruikt bij het sturen van appjes. Dit zijn bijvoorbeeld de aubergine en perzik. Die staan respectievelijk symbool voor het mannelijke en vrouwelijke geslachtsdeel. Hiermee kan je dus een andere betekenis geven dan waar deze emoji’s daadwerkelijk voor bedoeld zijn. Je kan er bijvoorbeeld je relatie mee duidelijk maken wat je plannen zijn. Hierdoor kan je dus op een spottende manier gebruik maken van bepaalde bedoelingen.

Andere emoji’s die je kunt gebruiken

Naast de twee traditionele emoji’s die je kunt gebruiken om een seksuele betekenis uit te drukken, zijn er ook enkele andere symbolen die je kunt inzetten. Zo kan je bijvoorbeeld naast de aubergine ook een banaan gebruiken om het mannelijke geslachtsdeel uit te drukken. Daarnaast kan je ook een lolly of maiskolf gebruiken hiervoor. Als overige handelingen kan je tevens een tong gebruiken die je naast het geslachtsdeel zet. Je hebt dus veel speling als het gaat om het uitdrukken van emoji’s in seksuele handelingen. Het is wel belangrijk dat je oppast dat je niet te dreigend overkomt, maar eerder op een flirtende manier.

Tips voor de beste lesbische films

Door de lockdown is men opnieuw voornamelijk veel binnen te vinden en dat betekent dat in veel huishoudens Netflix al weer aanstaat. Tegenwoordig zijn vooral lesbische films populair geworden, waardoor het lastig is welke films er bovenuit springen. De eerste vereiste voor een goede film is dat de verhaallijn duidelijk naar voren moet komen. Blue is the Warmest Colour, Carol en Blush zijn hier goede voorbeelden van en bieden een interessante verhaallijn met goed acteerwerk. Qua series op Netflix zijn Orange is the New Black en Sex Education aanraders. Zo zorg je ervoor dat je optimaal geniet van een aantal goede films en series.