juni 22, 2024

Mannen Sfeer

Het juiste platform voor mannen

Tips voor het maken van mannen sieraden

Kleren maken de man, dat klopt! Maar tegenwoordig is het ook helemaal de trend om die kleren te personaliseren met sieraden. En hoe stoer is het om die sieraden zelf te maken? Dat klinkt wellicht ingewikkeld, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Mannen houden vaak van minimalistische sieraden die bestaan uit natuurlijke elementen en die zijn eenvoudig zelf te maken.

Ketting

Een makkelijke en leuke manier voor een mannen sieraad is een leertje om je nek met een mooie natuurstenen kraal of bedel eraan. Koop de onderdelen bij een sieraden groothandel online, waar je een ruime keuze hebt aan leertjes in diverse diktes en kleuren. Een andere optie voor een ketting is een ketting gemaakt van schakels. Schakels vind je overal terug dit seizoen. In kettingen, armbanden, maar ook op tassen en schoenen. Kies een schakel die je mooi vindt en maak in een handomdraai een mooie ketting die je bij elke gelegenheid kunt dragen. 

Armband

Armbanden zijn wellicht makkelijker te dragen dan een ketting als je niet echt gewend bent om sieraden te dragen. Als je altijd een horloge om hebt, is het dragen van een armband eenvoudiger. Met elastiek draad rijg je makkelijk een armband van bijvoorbeeld houten kralen of kralen van natuursteen. Ook een leren Cuoio armband is perfect, zeker voor mannen met veel haar op hun armen. Door de sluiting van deze leren armbanden, komen de haren er niet tussen te zitten en dat is natuurlijk wel zo plezierig! Maak de Cuoio armband extra persoonlijk door er een mooie schuiver overheen te plaatsen.

Sleutelhanger

Als je liever klein wilt beginnen, kun je ook een persoonlijke sleutelhanger maken voor je auto- en/of huissleutels. Een sleutelhanger van metaal of een mooie Cuoio leren sleutelhanger. Bij betaalbarekralen.nl vind je alle onderdelen voor het maken van persoonlijke mannen sieraden. Laat je creativiteit de vrije loop en maak je eigen trendy sieraden collectie!