april 12, 2024

Mannen Sfeer

Het juiste platform voor mannen

Feitjes over Jelly Beans

Jelly Beans zijn al jarenlang populairste snoepjes in Nederland. Het zijn kleine zoete boontjes in allerlei verschillende smaken en kleuren. Ben je benieuwd waar ze oorspronkelijk vandaan komen en waar ze van gemaakt zijn? Lees dan verder en kom erachter!

Wat zijn Jelly Beans?

Een Jelly Bean is een snoepje dat in 1976 voor het eerst gemaakt is in Amerika. Het snoepje werd gelijk enorm populair, waardoor het daarna ook in Europa werd geïntroduceerd. Een Jelly Bean heeft de vorm van een boontje en heeft een zachte binnenkant en een harde laag als buitenkant. Het standaard boontje is gemaakt van suiker, glucosestroop en zetmeel. Aan iedere smaak zijn andere kleur en smaakstoffen toegevoegd. Het voordeel is dat mensen die veganistisch eten, ook kunnen genieten van dit boontje. Er zit namelijk geen gelatine in het snoepje.

De Bean boozled challenge

Jelly Beans zijn niet alleen lekker om op te eten, je kunt er ook leuke spelletjes mee spelen. Er is een speciaal spel bedacht dat draait om dit boontje, namelijk de Jelly Beans boozled challenge. Bij deze challenge is het de bedoeling dat je aan een rad draait met een pijl. Het snoepje waar de pijl naar wijst, moet je vervolgens opeten. Bij elke kleur zit er een lekker, maar ook een minder lekker snoepje in het spel. Er is dus vijftig procent kans dat je een lekker snoepje hebt. 

Candy Online

Heb je zin gekregen in deze lekkere snoepjes of ben je enthousiast geworden over de challenge? Neem dan een kijkje op de website van Candy Online. Zij hebben een ruim assortiment aan Jelly Beans. Je kunt het gemakkelijk online bestellen en de volgende dag er al van genieten. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren.