juni 22, 2024

Mannen Sfeer

Het juiste platform voor mannen

Je eigen thuisbar ontwerpen

Elk volwassen huishouden zou een goede thuisbar moeten hebben. Het is een goed idee om gasten iets te bieden, zelfs als je niet drinkt. Een thuisbar kan ook een onverwacht decorelement toevoegen aan de ruimte. Leer jezelf hoe je een plekje kan inrichten voor een thuisbar, zelfs als je nieuw bent in het bereiden van cocktails of het genieten van sterke drank. Het installeren van een thuisbar wekt een gevoel van privé-elegantie op. Het stimuleert je ook om nieuwe dingen uit te proberen. Kijk eerst waar en hoe je je bar inricht. Leer meer over de essentie zoals mixers en garnituren. Oefen met het mixen van drankjes met behulp van een kunststof barkruk en bepaal je kenmerkende glaswerk. Het maakt niet uit of je een enkele tray hebt of een volledig ingebouwde wet bar. Kijk maar eens naar de volgende ideeën die bewijzen dat je eigen barman worden niet zo moeilijk is als het lijkt.

De ruimte kiezen

Je moet eerst beslissen of je thuisbar nat of droog zal zijn. Met een natte bar kunnen huiseigenaren eenvoudig een volledig functionele gootsteen in hun bar hebben. Hier kunnen ze glazen leegmaken en schoonmaken. Het is vooral handig als je van plan bent veel drankjes te maken. Veel mensen kiezen vanwege de kosten in plaats daarvan voor de droge bar. Degenen met beperkte ruimte zullen hun bar liever in een hoek plaatsen of inklappen om ruimte te besparen. Het hebben van een draagbare thuisbar, zoals een drankenkar, is perfect voor zowel buiten- als binnen entertainment.

Het ontwerp

Standaard ontwerpkenmerken van permanente installatie zijn onder meer de koeling en rekken. Kunststof stoelen hebben ook de voorkeur, omdat zitmeubilair veel geld kan kosten. De installatie moet ook de baroppervlakken en het gewenste biersysteem bevatten. Het bouwen van je eigen thuisbar kan een zeer bevredigende ervaring zijn voor elke doe-het-zelver. Het zal je zelfverzekerder maken. Het einddoel is welverdiende ontspanning zonder dat je de deur uit hoeft.