juni 22, 2024

Mannen Sfeer

Het juiste platform voor mannen

Snel en eenvoudig je producten verzenden doe je met packfix dozen

Ben je op zoek naar een manier om zo snel en efficiënt mogelijk jouw producten te verzenden? Dan heb je misschien wel eens van Packfix dozen gehoord. Dit zijn dozen met een autolock bodem en zelfklevende sluitstrips. Hierdoor kun je de dozen razendsnel opzetten en veilig verzenden. Ideaal voor het verzenden van bijvoorbeeld cosmetica, textiel of drukwerk. Er kan zonder problemen een kilo of twintig in verzonden worden. Door de vlakke, dubbele bodem weet je zeker dat je producten veilig op bestemming aan komen. In het artikel van vandaag geven we je meer uitleg over Packfix dozen. Ook geven we je een aantal andere mogelijke opties mee als het gaat om geschikt verzendmateriaal.

Eenvoudig online

Packfix dozen koop je eenvoudig online bij DS 80 verpakkingen. Je hebt ze in verschillende afmetingen en ze zijn voorzien van een bruine kleur. Bestellingen kun je eenvoudig online doen via je eigen persoonlijke account. Tevens kan dit 24/7 en worden de verzendingen snel verzonden. Bestellingen zijn gratis boven de €175,-. Ook voor andere verpakkingsmaterialen kun je op deze webshop terecht, ze verkopen namelijk nog een hoop andere verpakking gerelateerde producten. Zo weet je zeker dat er iets tussen zit dat geschikt is voor de verzending van jouw producten.

Toch liever ander verpakkingsmateriaal?

Mocht je toch liever een ander soort verpakkingsmateriaal willen of wil je producten verzenden van meer dan 20 kilo? Dan kun je eventueel overwegen om een vouwdoos, paraatdoos of verzenddoos te gebruiken. Afhankelijk van jouw wensen en eisen kan het ene type doos geschikter zijn dan het andere. Tevens hangt dit uiteraard af van het type product dat je wil verzenden. Zo zijn vouwdozen ook goed geschikt voor grotere en zwaardere producten, kun je bijvoorbeeld wijn veilig verzenden met speciale wijn verzenddozen en kun je paraatdozen gebruiken voor al jouw A4-drukwerk.